PEDROSA BUSQUETS & Associats en el seu afany d’oferir les millors solucions i especialistes en cada matèria, els presenta seu departament de formació. PEDROSA BUSQUETS & Associats és una empresa especialitzada en formació que desenvolupa accions formatives específiques en el camp de la seguretat de la informació i les dades.

L’equip de PEDROSA BUSQUETS & Associats, està format per professionals amb àmplia experiència en els aspectes formatius i de RRHH. Les accions formatives dissenyades per PEDROSA BUSQUETS & Associats cobreixen les diferents modalitats d’impartició, des de la clàssica formació presencial, fins a la més moderna formació en línia, a través de la plataforma e-learning.

PEDROSA BUSQUETS & Associats, a més d’elaborar solucions completament personalitzades per a la seva empresa (b-learning, c-learning, in-company, outdoor training …), ofereix serveis de consultoria de formació, que faran que la seva empresa gestioni la formació de la manera més eficaç, seleccionant continguts de qualitat, i proveïdors amb els mateixos nivells d’exigència que marca PEDROSA BUSQUETS & Associats.

PEDROSA BUSQUETS & Associats proposa els seus diferents models d’organització, planificació i impartició de formació específica, per als seus alumnes, treballadors o no, ja sigui per accions formatives complementàries als processos d’implantació de sistemes de protecció de dades o per qualsevol altre tipus d’opcions de formació, des d’un curs en línia per a un treballador, fins a la gestió de les accions formatives d’una gran empresa.

PEDROSA BUSQUETS & Associats és empresa organitzadora dels cursos bonificables per la Fundació Tripartita, i a més gestiona la bonificació de les accions formatives davant la Seguretat Social sense cap cost.

PEDROSA BUSQUETS & Associats busca com a factors diferencials, la innovació i la qualitat dels continguts formatius, el servei i oferir solucions de formació realistes, útils i personalitzables.

“Conscienciació i Sensibilització”

Formació bàsica, adreçada a tot el personal de les empreses que han implantat sistemes de protecció de dades, en la qual s’inclou, com a complement, una guia amb les actuacions bàsiques en matèria de Protecció de Dades.

“La incidència de la Protecció de Dades en l’Organització”

Formació orientada a responsables de RRHH, MKT, Comercial, etc, on es donen a conèixer les funcions i obligacions dels llocs de responsabilitat, així com les tasques del Responsable de Seguretat.

“Habilitats directives i de gestió relacionades amb la protecció de dades de caràcter personal”

Formació específica que busca l’enfocament de la direcció de l’entitat, incloent les obligacions i responsabilitats del Responsable de Fitxer, les implicacions tècniques i organitzatives de la implantació d’un sistema de Protecció de Dades, etc.